VÅRE ANSATTE

Du er i gode hender

NORA CHRISTINA FINSVEEN

Kunstnerisk leder
Danseinstruktør

Nora har danset på La Salle de Danse siden hun var 8 år og ble instruktør her da hun var 13. Hun er medlem og danser i dansegruppa No Sympathy som blant annet kom til Finalen i UKM 2018. Nora har danset med kjente koreografer rundt i verden, som blant annet Sean Lew og Jojo Gomez. Hun ser hver enkelt elev og stråler sammen med barna!

LILL-KRISTINE KONST

Danseinstruktør
Pedagog

Lill-Kristine begynte å danse på La Salle de Danse i 2002, og ble instruktør her høsten 2017 etter 6 års utdannelse med dans på både Greveskogen og Bårdar danseakademi. Hos oss underviser hun i Girly Street, Jazz, Ballett/Moderne og Commercial Jazz High Heels

MIE OMHOLT

Danseinstruktør

Mie har danset hos oss siden hun var 8 år og har i løpet av disse årene hatt en stor rolle i miljøet på La Salle de Danse. Hun er med i dansegruppen No Sympathy som blant annet kom til finalen i UKM i 2018, og underviser i stiler som show jazz, commercial hip hop, girlystyle hip hop etc.

MERETE OMTVEDT

Danseinstruktør

Merete har danset hos oss i mange år og har lenge vært vikar for flere dansetimer. Det er først i år at hun har fast klasse her på La Salle de Danse for voksne, noe som blir helt fantastisk!

AMALIE SÆBØ

Danseinstruktør

Amalie har danset siden hun var 11 år og har mestret alle dansestiler gjennom årene. Amalie underviser både elever fra 9-11 år, og nivå 1 i lyrisk. Hun er medlem i dansegruppen Shamrocks sammen med medelever på La Salle de Danse.

JEANIEPHER SOLBERG

Danseinstruktør

Jeaniepher har danset på La Salle de Danse siden hun var 6 år. Hun liker, og mestrer, mange ulike stiler. Disse stilene er blant annet jazz, latin, girlystyle og ballett, og hun skal ha en lyrisk klasse for 9-11 og nivå 1 sammen med Amalie. Jeaniepher er med i dansegruppen Shamrocks, og har hatt hovedroller tidligere som Elsa i "Isdansen i Arendelle" og Jasmine i "Aladdin".

ISA MARIE LINDSVERK FANØY

Danseinstruktør

Isa har danset på La Salle de Danse siden hun var 6 år. I løpet av disse årene har hun vært innom stiler som heels, ballett, hip hop, jazz etc. men skal undervise barn fra 5-8 år innenfor show kids og super stars dette semesteret.

 

413 88 658

©2018 by La Salle de Danse AS. Proudly created with Wix.com