top of page

VÅRE ANSATTE

Du er i gode hender

P1250520.jpg

NORA CHRISTINA FINSVEEN

Kunstnerisk leder og COO
Danseinstruktør

Nora har danset på La Salle de Danse siden hun var 8 år og ble instruktør her da hun var 13. Gjennom årene har hun danset med kjente koreografer rundt i verden, og deltatt på landsfinalen i UKM i Trondheim. Nora underviser Hip hop nivå 2 og 3, commercial jazz nivå 2 og 3, commercial latin nivå 2, commercial voksen og kompaniet edgeness. I tillegg til undervisningstimene tok hun over ansvaret for danseskolen i en alder av 17 år, og har siden jobbet som kunstnerisk ansvarlig og COO. Semesteret våren 2023 blir hennes åttende forestilling som hun setter opp og organiserer. Hun ser hver enkelt elev og stråler sammen med barna!

P1250384.jpg

MERETE OMTVEDT

Danseinstruktør

Merete er 21 år gammel og har danset i 8 år. Hun startet på La salle de danse som 13 åring med ulike dansestiler som Jazz, ballet, latin, hip hop og break dance. Hun studerer sisteåret av en bachelorgrad ved norges dansehøyskole, høyskolen Kristiania, og tar fordypning i Jazzdans med pedagogikk. Utenom studiet brenner hun for salsa og Latindans, og har mye kunnskap og erfaring å krydre med i timene. Hun er engasjert, livlig, og setter elevenes trivsel og mestringsfølelse høyest. Hun har sølv og bronse fra VM i scenekunst fra Los Angeles i 2019. Hun har i tillegg hatt hovedrolle hos oss som snøhvit i «snøhvit og de syv danserne».

P1250538.jpg

AMALIE SÆBØ

Danseinstruktør

Amalie har danset siden hun var 9 år gammel og har mestret alle dansestiler gjennom årene. Amalie underviser både girly jazz 9-11 år, commercial hip hop 9-11 år, koreografi nivå 2 og musikal jazz nivå 12+. Hun har hatt flere roller i våre tidligere forestillinger, som Draco Malfoy i "Harry Potter" og  Aladdin i "Aladdin". Med et smil som smitter og en motivasjon som fryder, er det ingen tvil om at elevene koser seg i timene hennes.

P1250479.jpg

JEANIEPHER SOLBERG

Danseinstruktør

Jeaniepher har danset på La Salle de Danse siden hun var 6 år. Hun liker, og mestrer, mange ulike stiler. Disse stilene er blant annet jazz, latin, girlystyle og ballett.  Hun underviser girly jazz 9-11 år, commercial hip hop 9-11 år, koreografi nivå 2 og contemporary 12+. Jeaniepher har hatt hovedroller tidligere som Elsa i "Isdansen i Arendelle" og Jasmine i "Aladdin". Jeaniepher er en sprudlende og inspirerende instruktør som elevene føler seg trygge og motiverte rundt.

P1260588.jpg

JENNY MARIE AASEN

Danseinstruktør

Jenny er 17 år og har danset siden hun var 11 år. Hun danser og mestrer mange forskjellige dansestiler som commercial jazz, jazz, hip hop latin og heels. Jenny danser på det høyeste nivået her hos oss, og kom fort inn på kompaniene kun kort tid etter at hun startet her på La Salle de Danse. Hun har et naturtalent som stråler gjennom, som sammen med hennes harde arbeid har gitt henne mange roller og hovedroller hos oss. Jenny har hatt roller våre forestillinger Frost, Aladdin og High School Musical. I 2021 ble Jenny også årets danser hos oss for sin utstråling og sprudlende sjel. Hun ser alle rundt seg og er ikke redd for å ta ansvar. Hun underviser commercial jazz nivå 1, musikal jazz 12+ og super stars 7-8. Jenny er en fantastisk rollemodell for alle aldre, og viser alle at hun bryr seg.

P1260650.jpg

LILLY DANIELLA GRAN

Danseinstruktør

Lilly er 17 år gammel og har danset siden hun var 3 år. Hun danser og mester mange forskjellige dansestiler. Lilly danser mest på nivå 3 og kom seg fort in i kompaniet Edge sammen med med andre elever her på la salle. Lilly har hatt både biroller og hovedroller her hos oss som Miss Hannigan i Annie, Taylor i high school musical og Sophie i vår Mamma Mia forestilling. Lilly er en som ser alle og en som tar ordet når det trengs. Hun skal undervise i commercial jazz nivå 1, contemporary 12+ og super stars 7-8 år. Lilly er en meget engasjert elev, lærer og sosial solstråle her på La Salle de Danse, som vi er heldige å få ha som instruktør her etter mange år som elev hos oss.

P1260637.jpg

CHRISTOPHER JACOBSEN

Danseinstruktør

Christopher har danset siden han var 10 år, og er den nyeste instruktøren her hos oss. Siden dette har han fått en rekke erfaringer innenfor Hip Hop og sceneoppsetninger, med flere forskjellige skoler i flere deler av Norge. I 2020/2021 reiste han på Follo folkehøyskole for å studere hip hop og få flere nye inntrykk for å ta med videre i undervisningen. I November 2022 så reiste han og crewet hans «X-Space» til NM og kom på 1 plass i kategorien Hip Hop - formasjon. Nå er han og de regjerende norgesmestere. Han har også vært danser på konserter blant annet bak TIX i Oslo Spektrum. Nå fullfører han utdanningen sin som danser på Bårdar akademiet i Oslo. Christopher er en energisk sjel med bredt smil som bringer masse nye trinn og erfaringer til La Salle familien. 

P1250422.jpg

CHRISTIANE HEIER

Danseinstruktør

Christiane er født og oppvokst i Oslo. Hun begynte på Rytmisk Gymnastikk da hun var 6 år og har konkurrert både nasjonalt og internasjonal, blant annet i VM. I 2017 begynte hun å danse i kompaniet på Bårdar. Hun var ferdigutdannet ved Bårdar Akademiet våren 2022, der hun blant annet gikk fordypning ballett, jazz og moderne. Hun har medvirket som danser i Stjernekamp. Høsten 2022 har hun jobbet som instruktør innenfor jazz, lyrisk jazz og contemporary. Christiane er en kreativ, sprudlende og inspirerende instruktør som elevene fort ble glade i.

Våre ansatte: Dance Instructors
bottom of page