VÅRE ANSATTE

Du er i gode hender

NORA CHRISTINA FINSVEEN

Kunstnerisk leder
Danseinstruktør

Nora har danset på La Salle de Danse siden hun var 8 år og ble instruktør her da hun var 13. Hun er medlem og danser i dansegruppa No Sympathy som blant annet kom til Finalen i UKM 2018. Nora har danset med kjente koreografer rundt i verden, som blant annet Sean Lew og Jojo Gomez. Hun ser hver enkelt elev og stråler sammen med barna!

LILL-KRISTINE KONST

Danseinstruktør
Pedagog

Lill-Kristine begynte å danse på La Salle de Danse i 2002, og ble instruktør her høsten 2017 etter 6 års utdannelse med dans på både Greveskogen og Bårdar danseakademi. Hos oss underviser hun i Girly Street, Jazz, Ballett/Moderne og Commercial Jazz High Heels

ALICE ELVIRA STEWART

Danseinstruktør

Alice er 16 år og har danset hos oss siden hun var 4 år. I løpet av disse årene har hun hatt utallige roller, vært på mange workshops og kommet til Finalen i UKM

MIE OMHOLT

Danseinstruktør

Mie har danset hos oss siden hun vår 8 år og har i løpet av disse årene hatt en stor rolle i miljøet på La Salle de Danse. Hun er med i dansegruppen No Sympathy som blant annet kom til finalen i UKM i fjor.

MERETE OMTVEDT

Danseinstruktør

Merete har danset hos oss i mange år og har lenge vært vikar for flere dansetimer. Det er først i år at hun har fast klasse her på La Salle de Danse for voksne, noe som blir helt fantastisk!

 

413 88 658

©2018 by La Salle de Danse AS. Proudly created with Wix.com