413 88 658

©2018 by La Salle de Danse AS. Proudly created with Wix.com

VÅRE ANSATTE

Du er i gode hender

LILL-KRISTINE KONST

Danseinstruktør
Pedagog

Lill-Kristine begynte å danse på La Salle de Danse i 2002, og ble instruktør her høsten 2017 etter 6 års utdannelse med dans på både Greveskogen og Bårdar danseakademi. Hos oss underviser hun i Girly Street, Jazz, Ballett/Moderne og Commercial Jazz High Heels

NORA CHRISTINA FINSVEEN

Danseinstruktør

Nora har danset hos oss siden hun var 8 år og ble instruktør her da hun var 13. Hun er medlem og danser i dansegruppa No Sympathy som blant annet kom til Finalen i UKM 2018. Hun ser hver enkelt elev og stråler sammen med barna!

MALIN SALTHAMMER

Pedagog
Instruktør

Malin startet å danse på La Salle de Danse da hun var 12 år, ble deretter instruktør da hun var 13 år, og har siden da drevet med dans på heltid. Hun studerte dans på Greveskogen, Thor Heyerdal og universitetet i Stavanger. Malin underviser barn 5-6 og 7-8 år.

HUY QUOC PHAM

Danseinstruktør

Huy har vært instruktør og danser ved Extend art of Dance i tønsberg i mange år, og nå er vi så heldige å ha han hos oss.
Huy var vikar hos oss våren 2018, og er nå instruktør i Hip Hop litt øvet.
Huy er en utrolig kreativ, dyktig danser. Han er veldig engasjerende og har alltid et smil på lur. Han har en unikt kul stil, som elevene elsker og han bidrar med masse danseglede og positiv energi bare han er i samme rom.

ALICE ELVIRA STEWART

Danseinstruktør

Alice er 16 år og har danset hos oss siden hun var 4 år. I løpet av disse årene har hun hatt utallige roller, vært på mange workshops og kommet til Finalen i UKM

MIE OMHOLT

Danseinstruktør

Mie har danset hos oss siden hun vår 8 år og har i løpet av disse årene hatt en stor rolle i miljøet på La Salle de Danse. Hun er med i dansegruppen No Sympathy som blant annet kom til finalen i UKM i fjor.

MERETE OMTVEDT

Danseinstruktør

Merete har danset hos oss i mange år og har lenge vært vikar for flere dansetimer. Det er først i år at hun har fast klasse her på La Salle de Danse for voksne, noe som blir helt fantastisk!

MIRIAM HELENE ROSLAND 

Danseinstruktør

Miriam har danset siden hun var 9 år, og startet på la salle i 2011. Hun har 6 års erfaring i ballett, og underviser ballett 9-11 år fra og med dette semesteret. På dette partiet får du masse utvikling i både teknikk og utstråling.