VÅRE ANSATTE

Du er i gode hender

IMG_7429.JPG

NORA CHRISTINA FINSVEEN

Kunstnerisk leder
Danseinstruktør

Nora har danset på La Salle de Danse siden hun var 8 år og ble instruktør her da hun var 13. Gjennom årene har hun danset med kjente koreografer rundt i verden, og deltatt på landsfinalen i UKM i Trondheim. Nora underviser Hip hop nivå 2 og 3, commercial jazz nivå 2 og 3, commercial latin nivå 2, commercial voksen og kompaniet edgeness. I tillegg til undervisningstimene tok hun over ansvaret for danseskolen i en alder av 17 år, og har siden jobbet som kunstnerisk ansvarlig. Hun ser hver enkelt elev og stråler sammen med barna!

IMG_7430.JPG

SOLVEIG VICTORIA NIELSEN

Danseinstruktør
Pedagog

Solveig begynte å undervise ved Bårdar Daneinstitutt allerede før hun endte utdannelsen sin ved Bårdar Akademet sommeren 2013. Siden den gang har hun medvirket i bla. musikalen «My Fair Lady» ved Folketeateret, hun har vært på turne med Cabaret «Chat Noir´s Skygger» med Hilde Louise Asbjørnsen og marinemusikken, danset for artister som bla. Eva and the Hart makers, Satyricon, Wenche Myrhe, Jenny Jensen, Rita Eriksen osv. Hun har vært danser i tv-produksjoner som Stjernekamp, Åpningsseremoni ved VM- og stått på scener som Central teateret, Edderkopper teater, Chat Noir, og Christiania teater. . Solveig er en skikkelig nerd som elsker å få dansere til å forstå teknikk, dynamikk og formidling.

IMG_7427.JPG

ALICE ELVIRA STEWART

Danseinstruktør

Alice er 18 år og har danset så lenge hun kan huske. Selv om hun har vært innom de fleste stilarter er det Hip Hop hun trives best med. Hun har tatt klasser med profesjonelle dansere i USA, Polen, England og Skandinavia, og er alltid iver etter nye utfordringer. Hun har blitt plukket ut til å representere Norge i kommersiell dans på internasjonale konkurranser og deltok i 2018 i landsfinalen til UKM. Hun underviser hip hop 9-11, superstars og video koreografi. Alice er en inspirerende instruktør som både de yngste og eldste elevene ser opp til.

IMG_7433.JPG

INGA NYLÆNDE BOWITZ

Danseinstruktør

Inga er 20 år og kommer fra Lillehammer. Hun har danset mange stiler opp igjennom og har utdannelse fra Flow Dance Academy i Oslo og Paris hvor fokuset var hip hop og andre street stiler. Hun er en motiverende instruktør som inspirerer elevene sine, og har en fantastisk utstråling. Hun skal undervise girly style hip hop nivå 1 og commercial jazz nivå 1.

IMG_7434.JPG

MERETE OMTVEDT

Danseinstruktør

Merete er 21 år gammel og har danset i 8 år. Hun startet på La salle de danse som 13 åring med ulike dansestiler som Jazz, ballet, latin, hip hop og break dance. Hun studerer sisteåret av en bachelorgrad ved norges dansehøyskole, høyskolen Kristiania, og tar fordypning i Jazzdans med pedagogikk. Utenom studiet brenner hun for salsa og Latindans, og har mye kunnskap og erfaring å krydre med i timene. Hun er engasjert, livlig, og setter elevenes trivsel og mestringsfølelse høyest. Hun har sølv og bronse fra VM i scenekunst fra Los Angeles i 2019. Hun har i tillegg hatt hovedrolle hos oss som snøhvit i «snøhvit og de syv danserne».

IMG_7432.JPG

AMALIE SÆBØ

Danseinstruktør

Amalie har danset siden hun var 9 år gammel og har mestret alle dansestiler gjennom årene. Amalie underviser både show jazz 9-11 år, og musikal jazz nivå 1. Hun er medlem i dansegruppen Shamrocks sammen med medelever på La Salle de Danse. Hun har hatt fler roller i våre tidligere forestillingen, som for eksempel Draco Malfoy i "Harry Potter" og  Aladdin i "Aladdin". Med et smil som smitter og en motivasjon som fryder, er det ingen tvil om at elevene koser seg i timene hennes.

IMG_7431.JPG

JEANIEPHER SOLBERG

Danseinstruktør

Jeaniepher har danset på La Salle de Danse siden hun var 6 år. Hun liker, og mestrer, mange ulike stiler. Disse stilene er blant annet jazz, latin, girlystyle og ballett, og hun skal ha to klasser sammen med Amalie: Show jazz 9-11 og Musikal jazz nivå 1. Jeaniepher er med i dansegruppen Shamrocks, og har hatt hovedroller tidligere som Elsa i "Isdansen i Arendelle" og Jasmine i "Aladdin". Jeaniepher er en sprudlende og inspirerende instruktør som elevene føler seg trygge og motiverte rundt.