VÅRE ANSATTE

Du er i gode hender

IMG_7429.JPG

NORA CHRISTINA FINSVEEN

Kunstnerisk leder
Danseinstruktør

Nora har danset på La Salle de Danse siden hun var 8 år og ble instruktør her da hun var 13. Gjennom årene har hun danset med kjente koreografer rundt i verden, og deltatt på landsfinalen i UKM i Trondheim. Nora underviser Hip hop nivå 2 og 3, commercial jazz nivå 2 og 3, commercial latin nivå 2, commercial voksen og kompaniet edgeness. I tillegg til undervisningstimene tok hun over ansvaret for danseskolen i en alder av 17 år, og har siden jobbet som kunstnerisk ansvarlig. Hun ser hver enkelt elev og stråler sammen med barna!

IMG_7430.JPG

SOLVEIG VICTORIA NIELSEN

Danseinstruktør
Pedagog

Solveig begynte å undervise ved Bårdar Daneinstitutt allerede før hun endte utdannelsen sin ved Bårdar Akademet sommeren 2013. Siden den gang har hun medvirket i bla. musikalen «My Fair Lady» ved Folketeateret, hun har vært på turne med Cabaret «Chat Noir´s Skygger» med Hilde Louise Asbjørnsen og marinemusikken, danset for artister som bla. Eva and the Hart makers, Satyricon, Wenche Myrhe, Jenny Jensen, Rita Eriksen osv. Hun har vært danser i tv-produksjoner som Stjernekamp, Åpningsseremoni ved VM- og stått på scener som Central teateret, Edderkopper teater, Chat Noir, og Christiania teater. . Solveig er en skikkelig nerd som elsker å få dansere til å forstå teknikk, dynamikk og formidling.

IMG_7434.JPG

MERETE OMTVEDT

Danseinstruktør

Merete er 21 år gammel og har danset i 8 år. Hun startet på La salle de danse som 13 åring med ulike dansestiler som Jazz, ballet, latin, hip hop og break dance. Hun studerer sisteåret av en bachelorgrad ved norges dansehøyskole, høyskolen Kristiania, og tar fordypning i Jazzdans med pedagogikk. Utenom studiet brenner hun for salsa og Latindans, og har mye kunnskap og erfaring å krydre med i timene. Hun er engasjert, livlig, og setter elevenes trivsel og mestringsfølelse høyest. Hun har sølv og bronse fra VM i scenekunst fra Los Angeles i 2019. Hun har i tillegg hatt hovedrolle hos oss som snøhvit i «snøhvit og de syv danserne».

IMG_7432.JPG

AMALIE SÆBØ

Danseinstruktør

Amalie har danset siden hun var 9 år gammel og har mestret alle dansestiler gjennom årene. Amalie underviser både show jazz 9-11 år, og musikal jazz nivå 1. Hun er medlem i dansegruppen Shamrocks sammen med medelever på La Salle de Danse. Hun har hatt fler roller i våre tidligere forestillingen, som for eksempel Draco Malfoy i "Harry Potter" og  Aladdin i "Aladdin". Med et smil som smitter og en motivasjon som fryder, er det ingen tvil om at elevene koser seg i timene hennes.

IMG_7431.JPG

JEANIEPHER SOLBERG

Danseinstruktør

Jeaniepher har danset på La Salle de Danse siden hun var 6 år. Hun liker, og mestrer, mange ulike stiler. Disse stilene er blant annet jazz, latin, girlystyle og ballett, og hun skal ha to klasser sammen med Amalie: Show jazz 9-11 og Musikal jazz nivå 1. Jeaniepher er med i dansegruppen Shamrocks, og har hatt hovedroller tidligere som Elsa i "Isdansen i Arendelle" og Jasmine i "Aladdin". Jeaniepher er en sprudlende og inspirerende instruktør som elevene føler seg trygge og motiverte rundt.

D346A887-2FD0-4266-9405-E9EDB21C5C7C.jpg

JENNY MARIE AASEN

Danseinstruktør

Jenny er 16 år og har danset siden hun var 11 år. Hun danser og mestrer mange forskjellige dansestiler som commercial jazz, jazz, hip hop latin og heels. Jenny danser på det høyeste nivået her hos oss, og kom fort inn på kompaniene kun kort tid etter at hun startet her på La Salle de Danse. Hun har et naturtalent som stråler gjennom, som sammen med hennes harde arbeid har gitt henne mange roller og hovedroller hos oss. Jenny har hatt roller våre forestillinger Frost, Aladdin og High School Musical. I 2021 ble Jenny også årets danser hos oss for sin utstråling og sprudlende sjel. Hun ser alle rundt seg og er ikke redd for å ta ansvar. Hun skal undervise Commercial jazz nivå 1 og super stars 7-8 sammen med Lilly Gran. Jenny er en fantastisk rollemodell for alle aldre, og viser alle at hun bryr seg.

E49ADE97-9FDF-4179-B10C-8260F224092D.jpg

LILLY DANIELLA GRAN

Danseinstruktør

Lilly er 17 år gammel og har danset siden hun var 3år. Hun danser og mester mange forskjellige dansestiler. Lilly danser mest på nivå 3 og kom seg fort in i kompaniet Edge sammen med med andre elever her på la salle. Lilly har hatt både biroller og hovedroller her hos oss som Miss Hannigan i Annie, Taylor i high school musical og Sophie i fjorårets Mamma Mia forestilling. Lilly er en som ser alle og en som tar ordet når det trengs. Hun skal undervise i commercial jazz nivå 1 og super stars 7-8 år sammen med Jenny Marie Aasen. Lilly er en meget engasjert elev, lærer og sosial solstråle her på La Salle de Danse, som vi er heldige å få ha som instruktør her etter mange år som elev hos oss.

CAB19D7B-1EA0-4395-B674-8FE999AFC950.JPG

CHRISTOPHER JACOBSEN

Danseinstruktør

Christopher har danset siden han var 10 år, og er den nyeste instruktøren her hos oss. Siden dette har han fått en rekke erfaringer innenfor Hip Hop og sceneoppsetninger, med flere forskjellige skoler i flere deler av Norge. I 2020/2021 reiste han på Follo folkehøyskole for å studere hip hop og få flere nye inntrykk for å ta med videre i undervisningen. Nå fullfører han utdanningen sin som danser på Bårdar akademiet i Oslo.