top of page
_DSC0403_edited_edited.jpg

KLASSER VI TILBYR

Finn din stil!

Klasser vi tilbyr: Classes

GIRLYSTYLE

Dette er en stil for deg som vil utfordre utstråling, sass og uttrykk. Hos oss har vi flere forskjellige Girly Styles deriblant Girly Street Jazz, Girly Style Hip Hop og Latin Girls. Disse partiene tilbyr vi for alle fra 10 år og oppover, til og med voksne.

EDGE OG EDGENESS

Edge company og Edgeness aspirantkompani er de to klassene som krever høyest nivå. Elevene blir plukket ut på audition til disse klassene og får plassen ett år, fram til neste audition og må da auditionere på nytt. Audition for kompaniene er 18. august.

VOKSENKLASSER

Hos oss har vi klasser for de som savner å danse, har danset for mange år siden eller bare ønsker et litet gøyalt avbrekk i hverdagen. Man er aldri for gammel for dans!

COMMERCIAL

Denne klassen er for deg som vil føle deg fri og jobbe med å uttrykke selvsikkerhet. Denne stilen er en av de mest populære i dansemiljøet akkurat nå, og vi tilbyr dette i flere av våre klasser. Dansen krever mye kroppskontroll og personlighet.

CONTEMPORARY

I våre Contemporary klasser jobbes det mye med teknikk, følelser og eleganse. Disse er for deg som vil uttrykke deg selv med bevegelser med mye kontraster og følelser i seg. I klassene utvikler du mer kroppskontakt og hvordan å uttrykke.

IMPRO OG PERFORMANCE TEKNIKK

Her jobbes det med at elevene skal kunne utvikle sin egen dansing, finne nye måter å bevege seg på og teknikk i opptreden. Elevene jobber med sin improvisasjon og utstråling.

JAZZ

Jazzballett bygger i større eller mindre grad på de tradisjonelle jazzteknikkene, men har stor bredde i forhold til sjanger, uttrykk og musikk. I en jazz klasse kan du få forskjellige stilarter som funk, afro, latin, street, lyrisk og musikal etc.

HIP HOP/STREET

Hip Hop er en bred stil med mange forskjellige nyanser. På La Salle de Danse tilbyr vi Afro Hip Hop, Girly Style, Popping, Locking, Break Dance, samt en blandet hip hop klasse. Mange av våre instruktører underviser i denne stilen.

BALLETT

Klassisk Ballett er den mest kjente ballettstilen og legger vekt på å øve de klassiske ballettposisjonene. Den danses både alene, med en partner "pas de deux" eller i en stor gruppe som danser sammen "corps de ballet".

bottom of page